top of page

  GELEGENHEIDSFEESTJES  

BABYBORREL
 

Een feestje waar ouders rustig kunnen borrelen en kindjes fijn kunnen spelen!

 

De kindjes komen binnen en gaan meteen aan de slag. Ze krijgen een slabbetje dat ze mogen versieren. Dit hangen we nadien aan een waslijn en krijgen de fiere ouders mee naar huis als aandenken. Terwijl de kinderen aan het kleuren zijn, haal ik mijn grimeerpenselen boven. Tegelijkertijd staat er een spelpakket ter beschikking zodat er voor elk kindje wat wils is. Eens iedereen een mooie snoet heeft, komt er een verhalenboekje op de proppen. Nadien steken we samen de handen in elkaar en toveren we een creatief kunstwerkje tevoorschijn!

 

 

 

 

 

 

 

 

Babyborrel
COMMUNIE
 

De mooiste dag uit hun jonge leven!!!

 

De kindjes komen binnen en gaan meteen aan de slag. Ze krijgen een feesthoedje dat ze mogen versieren. Dit zetten ze uiteraard meteen op hun hoofd! Terwijl de kinderen aan het versieren zijn, haal ik mijn grimeerpenselen boven. Tegelijkertijd staat er een spelpakket ter beschikking zodat er voor elk kindje wat wils is. Eens iedereen een mooie snoet heeft, komt er een verhalenboekje op de proppen. Nadien steken we samen de handen in elkaar en toveren we een creatief kunstwerkje tevoorschijn. We sluiten af met crazy games indien er nog tijd over is.

Communie
HUWELIJK
 

Een sprookjeshuwelijk voor klein en groot!

 

De kindjes komen binnen en gaan meteen aan de slag. Ze krijgen een mooi kaartje dat ze mogen versieren. Dit kaartje hangen we nadien aan een ballon en laten we op het einde van de kidsclub op, samen met het bruidspaar. Terwijl de kinderen aan het kleuren zijn, haal ik mijn grimeerpenselen boven. Tegelijkertijd staat er een spelpakket ter beschikking zodat er voor elk kindje wat wils is. Eens iedereen een mooie snoet heeft, komt er een verhalenboekje op de proppen. Nadien steken we samen de handen in elkaar en toveren we een creatief kunstwerkje tevoorschijn. 

Huwelijk
bottom of page